Ervaringen uit de praktijk

Proctitis ulcerosa 

Sinds 2 jaar heb ik proctitis ulcerosa. Hiervoor had ik daarbij ook al jaren voortdurend een onrustig/opgejaagd gevoel. Ik wil niet mijn hele leven aan de medicatie met alle bijwerkingen die erbij komen en daarom heb ik voor een homeopathische behandeling gekozen.  

Met mijn darmen gaat het soms nog op en af, maar tussendoor ben ik gelukkig heel lang klachtenvrij. Het onrustige/gejaagde gevoel was voorheen elke dag de hele dag door. Dit is nu ook veel minder.  

Homeopathie heeft geen bijwerkingen en het kost weinig moeite om te gebruiken. 

Anita is heel fijn. Ik kan goed mijn verhaal kwijt, ze luistert altijd goed en aandachtig. Ook is ze goed bereikbaar. Daarom beveel ik haar zeker aan!

J.M. uit H 

Fibromyalgie en schildklierproblemen, dochter met allergie en zoon met boos gedrag

Ik had veel spierpijn en elke keer weer last van verhoging, moeheid en een opgezette schildklier. Ik zat slecht in mijn vel. Mijn huisarts en specialist konden niets vinden.

Anita had mij aangegeven dat homeopathie mij kan ondersteunen om weer beter in mijn vel te komen. Met enige voorzichtigheid in mijn verwachtingen ben ik gestart met de behandeling.

Ik voel me nu weer een stuk beter. Ik heb meer energie en geen spierpijn meer. De verhogingen zijn ook zo goed als over.

Na deze ervaring zijn mijn kinderen ook bij Anita onder behandeling gekomen. Mijn dochter was heel allergisch voor paarden. Als ze ook maar in de buurt kwam van een paard reageerde ze al! Nu komt ze weer bij paarden in de buurt zonder reactie. Ze zit nu zelfs op paardrijles!

Mijn zoon was veel boos, opstandig en een slechte slaper. Hij is nu rustiger en minder boos.

Ik heb ervaren dat je homeopathie kan inzetten naast een medische behandeling of als een medische behandeling niet helpt. Anita is een fijne behandelaar en duidelijk in uitleg. Bij vragen kan je goed bij haar terecht.

L.J. uit A.

Waterwratten

Ik heb gekozen voor een homeopathische behandeling omdat ik mijn zoontje wilde helpen zonder chemische medicatie. Homeopathie sprak mij hiervoor aan. In eerste instantie kwamen wij voor de wratten bij Anita, maar na onze gesprekken werd ook zijn tandvleesontsteking aangepakt. De wratten waren op korte termijn weg en zijn weg gebleven. Ook heeft hij nooit meer last gehad van zijn tandvleesontstekingen.

Tijdens het consult werd er tijd voor ons genomen en naar ons geluisterd. Ik heb Anita ervaren als geduldig, eerlijk en ik kreeg een fijn en vertrouwd gevoel. Daarbij hadden we een goed resultaat! Ik adviseer haar zeker aan.

A.B. uit A