Ervaringen uit de praktijk

Van stress naar ontspanning

Ik kwam bij Anita om een herstelproces te laten ondersteunen met homeopathie. Een holistische aanpak heeft mijn voorkeur en ik ken homeopathie als heel compleet. De methode die Anita gebruikt was voor mij nieuw, maar mijn lijf reageert er heel goed op.

Ik ben goed tot rust gekomen, na een stressvolle periode die veel van me gevraagd heeft. Anita heeft bij de tweede afspraak een middel toegevoegd wat de ontspanning ondersteunt en wat me weer wat levenslust geeft. Heel fijn.

Anita kan goed luisteren en vraagt zeer gedetailleerd alles uit. Ze neemt alle tijd en volgt je helingsproces door beschikbaar te zijn als je vragen hebt. Anita is zeer betrokken. Haar instructies voor het innemen van de middelen zijn helder en goed te volgen.

Astrid

Chronische endeldarmontsteking (Proctitis ulcerosa) 

Sinds 2 jaar heb ik proctitis ulcerosa en daarbij ook al jaren voortdurend een onrustig en opgejaagd gevoel. Ik wil niet mijn hele leven aan de medicatie met de  bijkomende bijwerkingen en daarom heb ik voor een homeopathische behandeling gekozen.  

Ik ben nu lange perioden klachtenvrij ben en ik voel mij rustiger. Homeopathie heeft geen bijwerkingen en is makkelijk in gebruik.

Anita is heel fijn. Ik kan bij haar mijn verhaal kwijt, ze luistert altijd goed en aandachtig. Anita goed bereikbaar. Ik beveel haar zeker aan!

J.M. uit H 

Fibromyalgie en schildklierproblemen

Dagelijks had ik veel spierpijn, vermoeidheid en ik zat slecht in mijn vel. Naast fibromyalgie had ik ook schildklierklachten. Mijn huisarts en specialist konden mij niet verder helpen.

Nu voel ik me zoveel beter. Ik heb weer energie en geen spierpijn meer.

Na deze ervaring zijn ook mijn kinderen ook bij Anita onder behandeling gekomen met goede resultaten!

Anita is fijn, duidelijk en open. Hoewel ik sceptisch was aan de start, ben ik overtuigd van de mogelijkheden en beveel ik een consult bij Anita iedereen aan.

L.J. uit A.

Waterwratjes en tandvleesontstekingen

Ik heb gekozen voor een homeopathische behandeling omdat ik mijn zoontje wilde helpen zonder chemische medicatie. Homeopathie sprak mij hiervoor aan. In eerste instantie kwamen wij voor de waterwratjes bij Anita, maar na onze gesprekken werd ook zijn tandvleesontsteking aangepakt. De wratjes waren snel weg en zijn weg gebleven. Ook heeft hij nooit meer last gehad van zijn tandvleesontstekingen.

Anita neemt de tijd voor ons en ze luistert goed. Ik heb Anita ervaren als geduldig, eerlijk en ze gaf mij een fijn en vertrouwd gevoel. Daarbij hadden we een goed resultaat! Ik zeg nu, heb vertrouwen, het werkt!

A.B. uit A