Ziek…. Waardoor?

Ziek zijn….

Wie heeft mij aangestoken? En waarmee ben ik aangestoken? Een virus, een bacterie? En welke dan? Ofwel, wie of wat is verantwoordelijk voor mijn ziek zijn?

Dit zijn veel gestelde vragen. Het antwoord geeft een richting, maar is het de werkelijke oorzaak van de ziekte? Klopt het dat de oorzaak buiten ons ligt en dat we er dus amper invloed op hebben?

Maar waarom is de ene persoon wel ziek en een ander niet? Waarom krijgt de ene een snotneus en ligt de ander 2 weken in bed (of langer) om te herstellen? Waarom is de weerstand bij de een hoog genoeg en bij de ander alles behalve?

Kan een oorzaak van ziek worden ook binnen in onszelf gevonden worden? En als dit zo is, is het dan mogelijk dat hier ook een oplossing ligt?

Immers, als er ook een oplossing bij onszelf ligt dan zijn we niet meer weerloos.

Weerstand

Een goede weerstand beschermt tegen ziekten. En dan komt direct de volgende vraag, hoe verhoog ik mijn weerstand?  

Eerst draaien we deze vraag om… Wat is de oorzaak van een verlaagde weerstand?

Een aantal denkbare oorzaken… Hoe sta je in het leven? Ga je over jouw grenzen, heb je stress, verdriet of is het allemaal teveel? Leef en eet je gezond? Ben je al (chronisch) ziek en/of gebruik je veel medicijnen? Pak je al jaren steeds weer die verkoudheid of griep op of heb je vanaf kind af aan een verminderde weerstand? Of is er een familiaire belasting?

Heel wat vragen, en dan? Hoe kom je in balans en verhoog je jouw weerstand? Het klinkt zo makkelijk, de weerstand verhogen.

Klassieke homeopathie

Klassieke homeopathie is er voor jou. Klassieke homeopathie stimuleert het zelfherstel en ondersteund daarmee de weerstand, zowel mentaal als lichamelijk. Het zorgt ervoor dat jij het weer ZELF kan doen. Onafhankelijk van de oorzaak. Of het nu viraal of bacterieel is, met een hogere weerstand ben je minder vatbaar.

Er is veel mogelijk. Kom het ervaren.

Wil jij een hogere weerstand? Neem dan contact met mij op. Vraag naar de mogelijkheden en kom de kracht van homeopathie ervaren.

Graag tot ziens!