Heb jij wat voor …. ?

Heb jij wat voor hooikoorts? Hoofdpijn? Menstruatieklachten? Onrustig gevoel?

Het is een vraag die in vele vormen vaker voorbij komt.

Mijn antwoord is: Ja zeker, dat heb ik. Maar ik heb er geen standaard middel voor.

De kracht van homeopathie ligt in de details. En omdat de klachten voor ieder persoon anders zijn, is er ook geen standaard protocol.

Waarom niet? Als voorbeeld richt ik me nu tot de hoofdpijn.
Zo een paar redenen van hoofdpijn… een klap op het hoofd, stress en spanning, een kater, het zit in de familie, rondom de menstruatie, door verdriet, tijdens de studie, zorgen en zo kan je er nog een paar bedenken. En dan heb je de verschillende uitingen, een gevoel van een band om het hoofd, hamerende hoofdpijn, hoofdpijn erger door fel licht etc etc. Je voelt het mogelijk al aan, er is geen standaard oplossing.

Ja, behalve een reguliere pijnstiller zoals een paracetamol, echter deze lost de hoofdpijn niet op. Het onderdrukt de pijn (tijdelijk).

De oorzaak en de uiting van de hoofdpijn kan dus totaal verschillend zijn en de behandeling daarmee ook. Dit maakt een behandeling ook zo waardevol.

Ik neem de tijd voor iedereen. Ik kijk naar het geheel voor een passend voorschrift. Hierdoor wordt het probleem, in dit geval de hoofdpijn, bij de oorzaak aangepakt. Er vind geen onderdrukking plaats, er ontstaat ruimte voor herstel. Vraag jij je af, heb jij wat voor mijn klacht? Kom dan langs en kom gewoon ervaren wat homeopathie voor jou kan betekenen.