Mijn naam is Anita Janssen. Ik ben een trotse moeder van twee mooie dochters. Mijn roots liggen in Drenthe, waar ik ben opgegroeid op ons ouderlijke tuinbouwbedrijf. Als kind was ik veel buiten bij onze dieren en in de natuur te vinden. Ik was en ben nog steeds gefascineerd over de mogelijkheden van de natuur voor onze gezondheid. Vanaf 2005 wonen mijn man en ik in Hengelo. Ook hier geniet ik van het buiten zijn.

In 2010 ben ik in aanraking gekomen met de mogelijkheden van klassieke homeopathie. Dat was het moment dat ik zelf voor het eerst in de stoel zat bij een klassiek homeopaat. Ik voelde me er gehoord én mijn klachten verbeterden. Dit na een jarenlange zoektocht binnen de reguliere geneeskunde.

Ik was geraakt en ik besloot dat ik wilde werken met de kracht van klassieke homeopathie. En dat is gelukt! Homeopathie fascineert mij steeds weer. Het is een zachte, maar direct ook heel krachtige geneeswijze waarbij jij als mens wordt gezien. Iedereen heeft zijn eigen unieke voorkomen, met hierbij zijn eigen klachten. Iedereen verdient dus ook een persoonlijke benadering. Dit vind ik belangrijk en het is mooi om te doen. Ik kleur graag buiten de lijntjes, dus bij mij geen hokjes. ik kijk verder.

Graag laat ik jou ervaren wat klassieke homeopathie voor jouw gezondheid kan doen. Hoe ruimte in jouw gezondheid jou letterlijk ruimte geeft om tot ontwikkeling.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op. Graag tot ziens!


Ontwikkeling

Groei is ook een speerpunt dat bij mij past. Ik kan echt zeggen dat ik ervan hou om te bij te leren. Op persoonlijk gebied en natuurlijk ook op professioneel gebied. Dit is de reden dat ik mij steeds weer laat informeren, inspireren en dat ik regelmatig tijd besteed aan mijn ontwikkeling klassiek homeopaat.

Kijk hier wat ik zoal doe om mezelf te blijven ontwikkelen.